KAREN + KRISTOF

Karen + Kristof
"Lieve Christa, vandaag zijn we aangekomen in Santorini en al volop aan het genieten! We vonden het een prachtige ceremonie! Het was echt af!! We hebben nadien enorm veel complimenten gekregen, waarvoor dank! Christa, 1000x dank voor alles en wij wensen jou nog heel veel geluk toe in de toekomst. Veel liefs."

Moeder van Karen
"Beste christa, wij willen u bedanken voor de prachtige ceremonie, de teksten waren zo mooi geschreven. Er is zoveel gepraat over wie die mooie vrouw, mijn dochter, is. Dank u."

Zus van Kristof
"Beste christa, bedankt dat je mij de kans hebt gegeven om te vertellen hoe graag ik mijn broer zie. Ik was onder de indruk van hoe je de ceremonie in elkaar hebt gestoken en hoe je iedereen zijn woorden zo mooi hebt samen gebundeld. Jammer dat ik al getrouwd ben anders had ik je zeker ook gevraagd. Moesten er ik de toekomt nog vrienden van ons trouwen, dan zal ik je zeker aanbevelen. In naam van mij en mijn familie een gemeende dankjewel!!!"

Videograaf: BruidBeeld // Fotograaf: Framestory Photography // Locatie: Golfclub Witbos // Weddingplanner: SALON Weddings


CONTACT

Laat jullie gegevens achter en ik zal jullie zo snel mogelijk contacten. Tot snel!