"We willen je zo enorm bedanken voor alles! Je hebt ons liefdesverhaal zo mooi naar voren gebracht en de ceremonie in zulke goede banen geleid. Dat hadden we niet beter kunnen wensen. Allemaal dankzij jou! Vanaf het eerste contact was er een klik en dat voelden we elke minuut tijdens de ceremonie. Het was tip top fantastisch in orde! Bedankt Christa!!!"

Laurien + Pieter Jan
"Beste christa, bedankt dat je mij de kans hebt gegeven om te vertellen hoe graag ik mijn broer zie. Ik was onder de indruk van hoe je de ceremonie in elkaar hebt gestoken en hoe je iedereen zijn woorden zo mooi hebt samen gebundeld. Jammer dat ik al getrouwd ben anders had ik je zeker ook gevraagd. Moesten er ik de toekomt nog vrienden van ons trouwen, dan zal ik je zeker aanbevelen. In naam van mij en mijn familie een gemeende dankjewel!!!"

Zus Bruidegom
"Geen idee wat je hebt gedaan maar zoiets heb ik hier nog nooit meegemaakt. Een magische ceremonie, ik voelde het in elke cel van mijn lichaam maar ik verstond er alleen helaas niks van."

Locatie manager Chateau de Varennes, Frankrijk
"Lieve Christa, vandaag zijn we aangekomen in Santorini en al volop aan het genieten! We vonden het een prachtige ceremonie! Het was echt af!! We hebben nadien enorm veel complimenten gekregen, waarvoor dank! Christa, 1000x dank voor alles en wij wensen jou nog heel veel geluk toe in de toekomst. Veel liefs."

Karen + Kristof
"Vanaf de eerst kennismaking voelden we ons op ons gemak bij jou. Bedankt voor alle soepele communicatie vooraf, het verliep precies zoals we wilden! We hadden geen stress en wisten dat we in goede handen waren. Je hebt een prachtige ceremonie neergezet. Bedankt hiervoor. "

Charlotte & Jeremy
"Wauw…. We kunnen er geen woorden voor vinden. Het was gewoon magisch! Elk woord, elke lach, elke traan. We hebben er zo enorm van genoten! Dit is waarom we voor jou als ceremoniespreker zijn gegaan. Bedankt voor alles."

Sophie + Mathias
" Het was er niet over, het was er niet onder. Het was erop. Precies erop. Met precieze balans! "

Broer Bruid